Driftclinic

Driften, de ultieme voertuigbeheersing.

Als je écht goed wil rijden, leer je ook driften. Hoe dwarser des te mooier!

Onder leiding van snelle en ervaren driftinstructeurs gaan we op zondag 12 januari en zondag 31 mei wederom driften. In het najaar bovendien op zondag 15 november en zaterdag 12 december. Omdat het een fantastisch gevoel is. En, minstens zo belangrijk, om beter te leren rijden. We organiseren deze dag samen met Coen Caspers van Garage Caspers.

Ervaren én onervaren deelnemers

We bieden de driftcursus aan onder intensieve begeleiding. Een kleine groep deelnemers en veel instructeurs zodat we voor iedereen voldoende tijd hebben. Ben je al driftkoning? Ook dan ben je van harte welkom. Instructie is niet verplicht.

Waar?

Driften doen we niet op de openbare weg of op een racecircuit, maar op een speciale driftbaan. De driftcursus vindt plaats op het Midland Circuit. We rijden een parcours waarin lange snelle bochten en korte krappe bochten elkaar afwisselen.

Veilig, snel én glad voor deze gelegenheid.

Wanneer

Deze driftcursus vinden plaats op zondag 12 januari, zondag 31 mei, zondag 15 november, en zaterdag 12 december. We starten om 10.00 uur, en gaan door tot het donker is.

Dag indeling
09.00 – 09.30 Inschrijven
09.30 – 09.50 Briefing, verplicht voor alle rijders
10.00 – 12.00 Driften
12.00 – 13.00 Pauze
13.30 – 16.45 Driften

Er zijn gedurende de gehele dag voldoende instructeurs beschikbaar om je skills bij te spijkeren. Catering is niet inbegrepen, ter plaats kan je een eenvoudige doch voedzame hap nuttigen.

De auto

Driften doe je met een achterwiel-aangedreven auto. Veel vermogen is niet nodig, de baan wordt nat gehouden. Voor je achterbanden geldt: hoe harder het rubber, des te makkelijker het glijdt. Smalle banden zijn het beste, met hoge bandenspanning.

We organiseren een gemoedelijk en gezellig evenement, waar mooie en exclusieve auto’s ook welkom zijn. Heb je zelf geen geschikte auto? Geen probleem, je kan een geschikte auto huren, neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid.

Meedoen? Meldt je snel aan!

Schrijf je hier in of stuur een e-mail naar of bel 0592 – 380 480. Betaling kan vooraf per bank of op de dag zelf contant. Na inschrijven ontvang je een bevestiging van je boeking met alle details.

Let op: We hebben plaats voor maximaal 20 auto’s. Reserveren is noodzakelijk, op de dag zelf aanmelden is helaas niet mogelijk. Daarbij bestaan de volgende opties:

Hele dag rijden, inclusief instructie         € 300,-  (1 auto, met 1 bestuurder)

Bijrijder, inclusief instructie                       € 75,-

Hele dag, zonder instructie                        € 275,-     (1 auto, 3 bestuurders)

Middag, zonder instructie                          € 200,-     (1 auto, 3 bestuurders)

Alle bedragen zijn inclusief 9% BTW.

email