Icedriften in Oostenrijk

Home Racen op circuit assen! Icedriften in Oostenrijk

3 Dagen ultieme sneeuwpret in Oostenrijk

Een uurtje voorbij Salzburg liggen de mooiste ijscircuits op ons te wachten, daar bieden we een 3-daags icedrift-event voor iedereen die zijn skills op ijs wil verbeteren. Driften is de ultieme wagen-beheersing en geeft een enorme kick! En dat gaan we oefenen tot je geen bocht meer rechtuit rijdt.

 

Anders dan anders?

Ja, bij ons ben je nadrukkelijk welkom met je eigen (race)auto. Veel van onze gasten hebben al een auto voor het circuit, met een paar kleine aanpassingen zijn deze auto’s vaak ook heel geschikt om te driften op het ijscircuit. Winterbanden zijn een must, spikes (streetlegal) mag. Als je nog niet eerder een ijstraining hebt gedaan kan je beter beginnen op winterbanden en de spikes op dag 2 monteren.

Geen eigen auto? Geen probleem, je kan een geschikte auto huren, we nemen een trailer vol BMW’s  mee.

Waar?

Omdat veel van onze gasten al een eigen raceauto en trailer hebben gaan we niet te ver weg, maar naar het mooie Oostenrijk. Vlot bereikbaar en enorm gezellig. We verblijven in een prachtig 4-sterren hotel,  op basis van volpension.

2 dagen ultiem driftplezier, 1 dag skiën. Op de derde dag kan je skiën in het nabijgelegen skigebied Katschberg. Mooi, modern en geen wachttijden bij de liften. De eerste lift en piste liggen op 100 meter van het hotel. Geen zin om te skiën? Geen punt, er is genoeg te doen, bijvoorbeeld een parapente-tandemsprong of een snowscootertocht.

Prijs?

Geheel verzorgd arrangement per persoon (op basis van 2 personen per kamer en auto):

€ 1500,- ex. BTW

Optioneel huurauto (tarief per 2 dagen):

€ 1100,- ex. BTW

Wil je het volledige programma alvast bekijken? Je download de PDF hier.

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor meer informatie en boekingen. info@ttraceworld.nl of 0592 – 380 480.

email