Over ons

Home Contact Over ons

TT Raceworld Assen

Flink wat pk’s onder je kont die je onder controle houdt terwijl je over het TT-Circuit knalt. Wat is er nou mooier dan dat? TT Raceworld wil jou die onvergetelijke ervaring bezorgen! 

Topsport met plezier

Wij noemen autoracen topsport met plezier, want dat is het! Na een trackday of een racecursus zien wij jou niets liever dan moe maar voldaan weer terug naar huis gaan. TT Raceworld is erop gefocust jou de kick te laten voelen van het racen en je de serieuze kant van deze sport te laten ervaren. Het beroemde TT-Circuit in Assen is voor jou te betreden. Hoe gaaf is dat?

Voor iedereen toegankelijk

Je hoeft geen perfecte rijder te zijn, dat maken wij wel van jou. Jij hebt alleen een geldig rijbewijs nodig. Natuurlijk heeft autoracen een ander prijskaartje dan een lidmaatschap bij de damclub, maar voor een schappelijke prijs kun je zelf een dag rijden onder begeleiding van een van onze ervaren instructeurs. Wij kunnen het niet toegankelijker maken dan dat.

Passie voor racen

Het is sinds 1999 onze passie: jou leren om goed te racen. Eerlijk is eerlijk, iedereen kan een rondje rijden over het TT-Circuit, maar het is andere koek om de controle te houden over een auto die rond de 1300 kilo weegt en om deze met hoge snelheid door een bocht te laten knallen, zonder eruit te vliegen.

Hoe ziet een dag bij TT Raceworld eruit?

Jouw onvergetelijke ervaring begint met de kennismaking met jouw ervaren instructeur. Samen verkennen jullie het circuit. Daarna gaan we door met de basis van het autoracen en leren we jou hoe je moet rijden in de wisselende omstandigheden. Vervolgens mag je het geleerde in de praktijk gaan brengen en kun je laten zien dat jij voor één dag een echte coureur bent.

Stukje theorie

In een professionele auto rijden op het TT-Circuit vergt natuurlijk ook een beetje scholing, en daar is een stukje theorie voor nodig. Zo verkrijg jij het juiste inzicht om een betere coureur te worden. Bij TT Raceworld zijn we erop gespitst dat je het circuit weer verlaat met leuke herinneringen en meer kennis over autoracen.

Haal het maximale uit jezelf

TT Raceworld maakt er een missie van om jou naar jouw eigen maximale raceniveau brengen. De een kan al goed remmen, maar heeft moeite met de ideale lijn. De ander heeft de ideale lijn, maar kan niet goed aanremmen in de bochten. Onze instructeurs geven jou de juiste begeleiding om jezelf te verbeteren en het maximale uit jouw eigen kunnen te halen. Dat vinden wij het mooiste dat er is!

Veilig en verantwoord racen

In 1999 focusten wij ons vooral op veilig autorijden en nog steeds vinden wij dat het meest belangrijke aspect van wat we doen. Wij willen mensen leren om veilig de weg op te gaan en verantwoordelijk te racen. Dat maakt jou op het circuit, maar ook in het reguliere verkeer, van toegevoegde waarde. Met ons team van twintig betrouwbare en ervaren raceprofessionals brengen wij jou zeker wat veiligheid bij. Autoracen is leuk, maar zonder de juiste techniek ronduit gevaarlijk. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om jou veilig de weg op te laten gaan.

Ervaring

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt? Dan verwelkomen wij je graag op het circuit. Inmiddels hebben wij ruim 15 jaar ervaring in het lesgeven van iedereen die in het bezit is van een rijbewijs en ons weet te vinden. Wij zijn van plan daar nog een eeuwigheid bij op te tellen. Dus.. Wat let je? Neem contact met ons op voor een dag of een paar dagen racen!

email