Track experience

Home Racen op circuit assen! Track experience

Een combinatie van de Race Experience en de Race Clinic

Uit nood geboren tijdens de coronacrisis, nu een doorslaand succes. Veel deelnemers aan de Race Experience ervaren de onderdelen waarbij zij zelf rijden op het wedstrijdcircuit in een geprepareerde raceauto als de leukste en meest leerzame onderdelen van de dag. Hier leer je echt racen.

Sinds 2021 bieden we een nieuw arrangement aan dat uitsluitend bestaat uit zelf rijden met raceauto’s: de Track Experience. Je rijdt zowel met voorwielaangedreven als met achterwielaangedreven raceauto’s. Een middagvullend programma met 50 minuten rijtijd. Je rijdt afwisselend in de PTC Cup raceauto’s en de BMW raceauto’s. Geen fancy straatauto’s, maar echte raceauto’s en 100% onder begeleiding van een gedreven instructeur. Omdat je 4 blokken rijdt, telkens met dezelfde instructeur, kan je in je eigen tempo werken aan je raceskills.

De prijs van dit arrangement bedraagt €459,- incl. BTW.

t0259_PH63370 candy

Raceauto’s

De deelnemers rijden met raceauto’s van het type BMW E36, 325i. Deze auto’s zijn opgebouwd volgens de cupspecificaties van de Ooperon E36 cup en beschikken over 200 pk. Voorzien van een volledig raceonderstel en alle veiligheidsvoorzieningen zijn dit perfecte auto’s voor de Race Clinic.

PTC Racing Cup

In een Toyota Aygo raceauto leer je de kneepjes van het autoracen. Om ervoor te zorgen dat het hard maar vooral veilig gaat, word je begeleid door een instructeur. De snelheid waarmee je uiteindelijk over het circuit gaat wordt bepaald door je opgedane racevaardigheden.”

Instructeurs

Om een goede en veilige Track Experience te garanderen maakt ADS uitsluitend gebruik van ervaren instructeurs die hun sporen hebben verdiend op het gebied van zowel verkeersveiligheidstrainingen als raceopleidingen. Alle instructeurs zijn uiterst deskundig in het geven van trainingen met achterwiel aangedreven auto’s met hoog vermogen. De instructeurs passen de instructies individueel aan het niveau van elke deelnemer aan.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij ADS. Het TT Circuit is voorzien van alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen.

Locatie

De Track Experience organiseren we op het wereldberoemde TT Circuit van Assen. Dit spectaculaire circuit heeft een flinke traditie opgebouwd op het gebied van (motor- en) autoraces. Technische bochten worden afgewisseld met verschillende hoge snelheidsbochten. Hier kan je eindeloos trainen en daarnaast je zelf blijven verbeteren. Er zijn overal voldoende uitloopmogelijkheden en de veiligheidsvoorzieningen staan op hoog niveau.

RQ9_7841 candy

Tijdschema Track Experience

11.30                 Ontvangst in het Paddock Restaurant
11.30 – 12.20     Race Theorie en lunch
12.30 – 16.30     Afwisselend rijden in de PTC Cup en BMW
16.30 – 16.40     Evaluatie, afsluiting

Routebeschrijving TT Circuit

Invoeren in je navigatiesysteem: TT-Tunnelwel, Assen, Nederland. Op de Tunnelweg rijd je door de tunnel, dan rechtdoor naar het Paddock restaurant om in te schrijven. Om te parkeren ga je voorbij het tankstation rechtsaf naar de paddock achter de pitboxen.

Track Experience data 2024

Pak je agenda en noteer!

DATUM LOCATIE BESCHIKBAAR OPMERKING
Zondag 25 februari Assen Finished
Zondag 3 maart Assen Finished
Zondag 31 maart Assen Finished
Dinsdag 9 april Assen Finished
Maandag 13 mei Assen Finished
Donderdag 6 juni Assen Finished
Maandag 15 juli Assen Ja
Donderdag 22 augustus Assen Ja
Donderdag 19 september Assen Ja
Donderdag 26 september Assen Ja
Maandag 7 oktober Assen Ja
Zondag 20 oktober Assen Ja
Zaterdag 2 november Assen Ja
Zondag 3 november Assen Ja
Donderdag 14 november Assen Ja
Zaterdag 7 december Assen Ja

Je moet je vooraf opgeven voor een datum. Het is niet mogelijk om zonder reservering deel te nemen.

Klaar voor de Track Experience?

Mail ons via info@ttraceworld.nl of bel met 0592 – 380 480 om je aan te melden voor de Track Experience.

email