Rijvaardigheidstraining Assen

Home Racen op circuit assen! Rijvaardigheidstraining Assen

Rijvaardigheidstraining

Wil jij je rijvaardigheden flink verbeteren? Dan is onze 1-daagse rijvaardigheidstraining misschien wel iets voor jou. Risicobewustwording staat centraal tijdens deze training. We leren je de gevaren van het dagelijks verkeer herkennen én vermijden. Voorkomen is beter dan genezen, en daarom leer je je rijgedrag effectief aan te passen aan de omstandigheden. Dit alles vindt plaats op het TT Circuit in Assen; dé ideale plek om aan je rijvaardigheden te werken.

DSC_0836-candy

Slipcursus

Tijdens een goede rijvaardigheidstraining ligt de focus op het voorkomen van ongevallen. Je leert daarom vooral gevaren te herkennen. Tijdens een slipcursus leer je juist slippen. Natuurlijk leren we je een slippende auto te corrigeren, maar de rijvaardigheidstraining is veel meer dan dat. De risico’s op ongevallen worden aantoonbaar verminderd door bewuster autorijden na het volgen van een rijvaardigheidstraining. Je werkt dus aan je eigen veiligheid.

 

Auto?

Je volgt de training bij voorkeur in je eigen auto of bestelauto. Daar rijd je tenslotte de meeste kilometers mee. Deelnemers zonder eigen auto kunnen kosteloos gebruik maken van een instructieauto. Deze deel je dan met maximaal twee medecursisten.

De rijvaardigheidstraining begint om 09.30 uur en duurt tot 16.30 uur. De training kost €240,- per persoon (inclusief 21% BTW). Catering is inbegrepen.

Data

Neem contact met ons op voor de beschikbare data.

Rijvaardigheidstraining volgen?

Wil je de rijvaardigheidstraining volgen? Schrijf je dan in met behulp van het inschrijfformulier. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

email