Trackdays

Vrij rijden TT Circuit Assen, Circuit van Spa-Francorchamps, Circuit Meppen en Circuit Zandvoort

Met je eigen auto rijden op het TT Circuit Assen, Circuit van Spa-Francorchamps, Circuit Meppen en Circuit Zandvoort is echt een belevenis en misschien wel de eerste stap in een carrière in de autosport. En wil je meteen ook al meer weten over bijvoorbeeld stuur- en remtechnieken of hoe je bochten moet aansnijden, dan gaat er een instructeur van TT Raceworld met je mee. Meld je hier aan voor een van onze trackdays!

Trackday eisen

De deelnemers zijn verplicht om een helm te dragen. Niet verplicht maar wel aanbevolen is een KNAF racelicentie. Deze kun je behalen door de 3-daagse racecurcus van TT Raceworld te volgen.

  • De auto mag beslist geen olie lekken en moet zijn voorzien van goede banden, goede remmen en een goede uitlaat.
  • Niet verplicht, maar wel dringend aanbevolen is een rolkooi en 4- of 6-punts gordel.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau wordt per auto individueel gemeten. Dit niveau mag maximaal 95 dBa zijn. Wordt deze waarde overschreden, dan volgt uitsluiting van deelname zonder restitutie. Het ontbreken van bijvoorbeeld een demper of de katalysator kan leiden tot een te hoog geluidsniveau. Ook een open luchtfilter kan een te hoog geluidsniveau tot gevolg hebben. Zorg er dus voor dat je auto niet te veel geluid produceert!

candy 0025-RQ9_3679

Tijdschema’s Trackdays 2023

TT Circuit Assen

  • 11.00 – 12.00 uur Aanmelden en inschrijven
  • 12.00 – 12.15 uur Briefing (verplicht voor alle rijders)
  • 12.30 – 16.30 uur Vrij rijden, open pitlane

Circuit Spa-Francorchamps

  • Nog niet bekend

Circuit Zandvoort

(Klik op de foto om te vergroten)

Toeschouwers

Natuurlijk zijn toeschouwers welkom bij onze Trackdays. Tijdens onze trackdays kunnen toeschouwers, mits 16 jaar oud, bijna overal kijken. Op het TT Circuit kunnen toeschouwers op de Paddock parkeren, achter de pitboxen.

Routebeschrijving TT Circuit

Invoeren in je navigatiesysteem: TT-Tunnelweg, Assen, Nederland. Op de Tunnelweg rijd je door de tunnel, dan rechtdoor naar het Paddock restaurant om in te schrijven. Om te parkeren ga je om het tankstation rechtsaf naar de paddock achter de pitboxen.

Op het TT Circuit vindt de inschrijving en briefing plaats in het Paddock Restaurant.

Kosten

TT Circuit Assen

De kosten voor deelname aan de trackdays op TT Circuit Assen bedragen €345,- per auto. Als je (deels) onder begeleiding van een instructeur wilt rijden, komt daar een bedrag bij dat afhankelijk is van de tijdsduur. Meld je hier aan voor 1 van onze trackdays!

Circuit van Spa-Francorchamps

De kosten voor deelname aan de trackday op Circuit van Spa-Francorchamps bedragen €875,- per auto voor een dag. Als je (deels) onder begeleiding van een instructeur wilt rijden, komt daar een bedrag bij dat afhankelijk is van de tijdsduur. Meld je hier aan voor 1 van onze trackdays!

Circuit Meppen

De kosten voor deelname aan de trackday op Circuit Meppen bedragen €240,- incl. BTW. Meld je hier aan voor 1 van onze trackdays!

Circuit Zandvoort

De kosten voor deelname aan de trackday op Circuit Zandvoort bedragen €350,- per auto voor een middag. We rijden 5 sessies van 30 minuten. Als je (deels) onder begeleiding van een instructeur wilt rijden, komt daar een bedrag bij dat afhankelijk is van de tijdsduur. Meld je hier aan voor 1 van onze trackdays!

Trackday data 2023

Pak je agenda en noteer!

DATUM LOCATIE BESCHIKBAAR OPMERKING
Zondag 19 februari Assen Ja LET OP TIJDEN ZIJN AANGEPAST! Inschrijven:0900-1000 Briefing:1000-1015 Open Pitlane:1030-1430
Zondag 5 maart Assen Ja
Donderdag 30 maart Assen Ja Exclusive Trackday
Zaterdag 1 april Assen Ja
Donderdag 13 april Assen Ja
Donderdag 4 mei Assen Ja
Donderdag 18 mei Zandvoort Ja 5×30 minuten
Zaterdag 20 mei Meppen Ja
Woensdag 24 mei Assen Ja
Donderdag 8 juni Assen Ja
Donderdag 29 juni Meppen Ja
Maandag 10 juli Assen Ja
Woensdag 16 augustus Assen Ja
Vrijdag 25 augustus Meppen Ja
Donderdag 31 augustus Assen Ja
Donderdag 21 september Assen Ja
Vrijdag 22 september Meppen Ja
Woensdag 27 september Assen Ja
Vrijdag 6 oktober Spa Ja
Donderdag 12 oktober Assen Ja
Zondag 15 oktober Assen Ja
Donderdag 19 oktober Assen Ja
Zondag 22 oktober Assen Ja
Donderdag 26 oktober Assen Ja
Woensdag 1 november Assen Ja
Zondag 5 november Assen Ja
Vrijdag 10 november Meppen Ja
Donderdag 23 november Assen Ja
Zaterdag 9 december Assen Ja

*: De trackday op 30 maart betreft een Exclusive Trackday. Op deze dag mogen maximaal 45 deelnemers meedoen, die in het bezit zijn van een racelicentie of circuitervaring. Deze dag leent zich erg goed voor testactiviteiten voor wedstrijdrijders en raceteams. De kosten voor deze Exclusive Trackday bedragen €495,00 per auto. Meer weten over deze Exclusive Trackday? Neem dan contact met ons op.

Er wordt weer druk gewerkt aan de veiligheidsvoorzieningen rondom de baan. Deze werkzaamheden zijn normaliter ruim op tijd klaar voor de eerste Trackday, maar de winter kan natuurlijk roet in het eten gooien. We brengen je hier tijdig van op de hoogte.

Wil je zeker weten dat je geen nieuws van TT Raceworld mist over de trackdays en andere activiteiten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook

Aanmelden

Schrijf je hier in voor een van de trackdays in 2023. Heb je vragen over de trackdays, neemt dan contact met ons op via telefoon of email.

email