Trackdays

Vrij rijden TT Circuit Assen, Circuit van Spa-Francorchamps, Circuit Meppen of Circuit Zandvoort

Met je eigen auto rijden op het TT Circuit Assen, Circuit van Spa-Francorchamps, Circuit Meppen of Circuit Zandvoort is echt een belevenis en misschien wel de eerste stap in een carrière in de autosport. En wil je meteen ook al meer weten over bijvoorbeeld stuur- en remtechnieken of hoe je bochten moet aansnijden, dan gaat er een instructeur van TT Raceworld met je mee. Meld je hier aan voor een van onze trackdays!

Trackday eisen

De deelnemers zijn verplicht om een helm te dragen. Niet verplicht maar wel aanbevolen is een KNAF racelicentie. Deze kun je behalen door de 3-daagse racecurcus van TT Raceworld te volgen.

  • De auto mag beslist geen olie lekken en moet zijn voorzien van goede banden, goede remmen en een goede uitlaat.
  • Niet verplicht, maar wel dringend aanbevolen is een rolkooi en 4- of 6-punts gordel.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau wordt per auto individueel gemeten. Dit niveau mag maximaal 95 dBa zijn. Wordt deze waarde overschreden, dan volgt uitsluiting van deelname zonder restitutie. Het ontbreken van bijvoorbeeld een demper of de katalysator kan leiden tot een te hoog geluidsniveau. Ook een open luchtfilter kan een te hoog geluidsniveau tot gevolg hebben. Zorg er dus voor dat je auto niet te veel geluid produceert!

candy 0025-RQ9_3679

Tijdschema’s Trackdays 2024

TT Circuit Assen

  • 11.00 – 12.00 uur Aanmelden en inschrijven
  • 12.00 – 12.15 uur Briefing (verplicht voor alle rijders)
  • 12.30 – 16.30 uur Vrij rijden, open pitlane

Toeschouwers

Natuurlijk zijn toeschouwers welkom bij onze Trackdays. Tijdens onze trackdays kunnen toeschouwers, mits 16 jaar oud, bijna overal kijken. Op het TT Circuit kunnen toeschouwers op de Paddock parkeren, achter de pitboxen.

Routebeschrijving TT Circuit

Invoeren in je navigatiesysteem: TT-Tunnelweg, Assen, Nederland. Op de Tunnelweg rijd je door de tunnel, dan rechtdoor naar het Paddock restaurant om in te schrijven. Om te parkeren ga je om het tankstation rechtsaf naar de paddock achter de pitboxen.

Op het TT Circuit vindt de inschrijving en briefing plaats in het Paddock Restaurant.

Kosten

TT Circuit Assen

De kosten voor deelname aan de trackdays op TT Circuit Assen bedragen €390,- per auto. Als je (deels) onder begeleiding van een instructeur wilt rijden, komt daar een bedrag bij dat afhankelijk is van de tijdsduur. Meld je hier aan voor 1 van onze trackdays!

Circuit van Spa-Francorchamps

De kosten voor deelname aan de trackday op Circuit van Spa-Francorchamps bedragen €880,00 per auto voor een dag. Als je (deels) onder begeleiding van een instructeur wilt rijden, komt daar een bedrag bij dat afhankelijk is van de tijdsduur. Meld je hier aan voor 1 van onze trackdays!

Circuit Meppen

De kosten voor deelname aan de trackday op Circuit Meppen bedragen €240,- incl. BTW. Meld je hier aan voor 1 van onze trackdays!

Circuit Zandvoort

Donderdag 9 mei wederom een ACNN competitiedag én daarnaast een Trackday, een bijzondere combinatie en dat ook nog eens op CM.com Circuit Zandvoort! We rijden bij toerbeurt, een uitgelezen kans voor wedstrijdrijders om ook sponsoren (zelf) te laten rijden! Wil je hiervoor een auto huren (en indien gewenst inclusief professionele instructie)? Laat het ons weten.

Andersom is het voor de Trackday-rijders óók een geweldige mogelijkheid om een keer samen met de wedstrijdrijders op Zandvoort het asfalt aan te kunnen vallen.

De kosten voor deze trackday zijn €390,00 en daarvoor krijg je 2,5 uur rijtijd. En omdat er toch al ACNN races zijn is de tijdwaarneming actief!

Het tijdschema volgt snel!

Trackday data 2024

Pak je agenda en noteer!

DATUM LOCATIE BESCHIKBAAR OPMERKING
Zondag 25 februari Assen Finished
Zondag 3 maart Assen Finished
Donderdag 28 maart Assen Finished Competition Trackday – incl. tijdwaarneming
Zondag 31 maart Assen Finished
Dinsdag 9 april Assen Finished
Vrijdag 26 april Meppen Ja
Donderdag 9 mei Zandvoort Ja ACNN competitiedag én daarnaast een Trackday.

2,5 uur rijtijd en tijdwaarneming voor €390,00

Maandag 13 mei Assen Ja
Dinsdag 21 mei Assen Ja Exclusive Trackday
Donderdag 6 juni Assen Ja
Vrijdag 14 juni Meppen Ja
Woensdag 10 juli Meppen Ja
Zondag 14 juli Assen Ja Competition Trackday – incl. tijdwaarneming

Er is een ander tijdschema. Beschikbare rijtijd is 2,5 uur, verdeeld in 4 sessies.

Het exacte tijdschema komt binnenkort online.

Maandag 15 juli Assen Ja
Donderdag 22 augustus Assen Ja
Donderdag 29 augustus Assen Ja Exclusive Trackday
Vrijdag 6 september Meppen Ja
Donderdag 19 september Assen Ja
Donderdag 26 september Assen Ja
Zondag 29 september Spa-Francorchamps Ja €880,00 per auto
Maandag 7 oktober Assen Ja
Donderdag 17 oktober Assen Ja Exclusive Trackday
Zondag 20 oktober Assen Ja
Donderdag 24 oktober Assen Ja Competition Trackday – incl. tijdwaarneming
Zaterdag 2 november Assen Ja
Zondag 3 november Assen Ja
Donderdag 14 november Assen Ja
Zaterdag 7 december Assen Ja

Exclusive Trackday. Op deze dag mogen maximaal 40 deelnemers meedoen, die in het bezit zijn van een racelicentie of circuitervaring. Deze dag leent zich erg goed voor testactiviteiten voor wedstrijdrijders en raceteams. De kosten voor deze Exclusive Trackday bedragen €580,- per auto. Meer weten over deze Exclusive Trackday? Neem dan contact met ons op.

Er wordt weer druk gewerkt aan de veiligheidsvoorzieningen rondom de baan. Deze werkzaamheden zijn normaliter ruim op tijd klaar voor de eerste Trackday, maar de winter kan natuurlijk roet in het eten gooien. We brengen je hier tijdig van op de hoogte.

Wil je zeker weten dat je geen nieuws van TT Raceworld mist over de trackdays en andere activiteiten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook

Aanmelden

Schrijf je hier in voor een van de trackdays. Heb je vragen over de trackdays, neemt dan contact met ons op via telefoon of email.

email