Autosport Competitie Noord Nederland (ACNN)

Home Racen op circuit assen! Autosport Competitie Noord Nederland (ACNN)

Autosport Competitie Noord Nederland (ACNN)

Stap in de wereld van razendsnelle actie en opwinding met ACNN! ACNN staat voor de Autosport Competitie Noord Nederland, waar jaarlijks schitterende wedstrijden plaatsvinden. Van het legendarische TT Circuit Assen tot het bruisende Circuit Zandvoort en het uitdagende Spa-Francorchamps, racen = beleven!

Bij ACNN draait het om pure racepassie, ongeacht je ervaringsniveau. Met onze diverse klasse-indeling: de PTC Racing Cup, BMW E36 Cup, BMW 330i Cup en de DTC Cup, is er voor elke coureur wat wils. Van beginner tot pro, iedereen krijgt hier de kans om het ultieme racegevoel te ervaren.

Onze reglementen zijn zo ontworpen dat het de vaardigheden van de coureurs zijn die het verschil maken, niet de auto’s. Hier draait het om competitieve autosport die voor iedereen toegankelijk is, zonder dat het je een fortuin hoeft te kosten.
Bij ACNN is er plaats voor elke toerwagen. Elk evenement biedt twee trainingen – een vrije sessie en een spannende kwalificatie – gevolgd door twee adembenemende races op het circuit. Competitie op het asfalt, en gezelligheid naast de baan – dat is waar ACNN voor staat.

Maar daar stopt het niet. In samenwerking met TT Raceworld biedt ACNN licentie- en racecursussen aan, Arrive & Drive mogelijkheden en professionele begeleiding voor zowel coureurs als bij de setup van auto’s.

Op zoek naar de perfecte bolide om deel te nemen aan onze races? CASPE.RS heeft een breed scala aan raceauto’s die perfect passen bij de cupraces, maar ook voor driftcursussen en trackdays.
Wil je meer weten over de opwinding van de autosport? Kijk dan op ACNN.nl. Voor het actuele autoaanbod kun je hier terecht of op CASPE.RS (of neem direct contact ze op via 0503080000 of sales@casperscollectie.nl).

Het race-avontuur wacht op je – ben jij er klaar voor?

Wedstrijdkalender ACNN

email