Rijvaardigheidstraining Assen

Home Spectaculaire bedrijfsuitjes Rijvaardigheidstraining Assen

Rijvaardigheidstraining

Wilt u uw eigen rijvaardigheden of die van uw werknemers flink verbeteren? Dan is onze 1-daagse rijvaardigheidstraining misschien wel iets voor u. Risicobewustwording staat centraal tijdens deze training. We leren u de gevaren van het dagelijks verkeer herkennen én vermijden. Voorkomen is beter dan genezen, en daarom leert u uw rijgedrag effectief aan te passen aan de omstandigheden. Dit alles vindt plaats op het TT Circuit in Assen; dé ideale plek om aan uw rijvaardigheden te werken.

Slipcursus

Tijdens een goede rijvaardigheidstraining ligt de focus op het voorkomen van ongevallen. U leert daarom vooral gevaren te herkennen. Tijdens een slipcursus leer je juist slippen. Natuurlijk leren we u een slippende auto te corrigeren, maar de rijvaardigheidstraining is veel meer dan dat. De risico’s op ongevallen worden aantoonbaar verminderd door bewuster autorijden na het volgen van een rijvaardigheidstraining. U werkt dus aan uw eigen veiligheid.

Auto?

U volgt de training bij voorkeur in uw eigen auto of bestelauto. Daar rijdt u tenslotte de meeste kilometers mee. Deelnemers zonder eigen auto kunnen kosteloos gebruik maken van een instructieauto. Deze deelt u dan met maximaal twee medecursisten.

De rijvaardigheidstraining begint om 09.30 uur en duurt tot 16.30 uur. De training kost €199,- per persoon (inclusief 19% BTW). Catering is inbegrepen.

Rijvaardigheidstraining volgen?

Wilt u de rijvaardigheidstraining volgen? Schrijf u dan in met behulp van het inschrijfformulier. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

email