Race-experience Assen

Home Racen op circuit assen! Race-experience Assen

Racen op het circuit

Altijd al een dag coureur willen zijn en zelf op het circuit willen rijden? Op het TT Circuit ben je een dag coureur! TT Raceworld organiseert speciaal voor individuele deelnemers en kleine groepen de Race-Experience. Op dit supersnelle circuit rijd je zelf in verschillende racewagens en ervaar je als co-driver hoe een professionele coureur de ideale lijn van het circuit op topsnelheid rijdt. Beleef de race-experience en kom zelf op het circuit van Assen rijden, óf verras iemand met een race-experience cadeaubon.

De race-experience bestaat uit de volgende onderdelen:

PTC Cup
Flying Laps
Racen in een BMW 325i raceauto
Slalomwedstrijd
Slippen
PTC Cup

In een voorwielaangedreven raceauto leer je de fijne kneepjes van het autoracen. Om ervoor te zorgen dat het hard maar vooral veilig gaat, word je begeleid door een ervaren instructeur. De snelheid waarmee je uiteindelijk over het circuit gaat wordt bepaald door je opgedane racevaardigheden.

Flying Laps

Dat het nog veel harder kan merk je als je bij een professionele coureur in een superbolide instapt. Hij laat je zien hoe je op topsnelheid de ideale lijn rijdt. Maak je autogordel dus maar goed vast, want deze snelheidssensatie zul je niet snel vergeten.

Racen in een BMW 325i raceauto

Ook dit onderdeel vindt plaats onder zeer intensieve begeleiding. Je rijdt in een BMW 325i E36 uit de Ooperon BMW Cup. Deze wagen heeft een motorvermogen van wel 200 pk. Bij iedere deelnemer gaat een instructeur mee. Hij leert je hoe je snelheid maakt in een achterwielaangedreven raceauto.

Slalomwedstrijd

Dit is het moment van de waarheid. Neem jij de grootste beker mee naar huis? Tijdens de slalomwedstrijd kan je laten zien hoe het met je stuurmanskunsten is gesteld.

Slippen

Op een gladde ondergrond leer je de perfecte 180˚- slip te maken.

Dagprogramma race-experience

Ontvangst met koffie in het Paddock restaurant         10.00 – 10.30 uur
Uitleg programma en lunch                                              10.30 – 11.30 uur
5 programma-onderdelen                                                 11.30 – 16.30 uur
Afsluiting programma en prijsuitreiking                         16.30 – 17.00 uur

Kosten race-experience

De race-experience kost € 399,- per persoon. Toeschouwers kunnen tegen een vergoeding van € 25,- genieten van de catering. In de catering zit koffie, thee, cake, lunch en frisdrank inbegrepen. Om veiligheidsredenen kan één toeschouwer het hele programma van dichtbij meemaken. Overige toeschouwers zijn van harte welkom om vanaf de tribune mee te kijken.

Race-experience data 2024

Pak je agenda en noteer!

DATUM LOCATIE BESCHIKBAAR OPMERKING
Zondag 25 februari Assen Finished
Zondag 3 maart Assen Finished
Zondag 31 maart Assen Finished
Dinsdag 9 april Assen Finished
Maandag 13 mei Assen Ja
Donderdag 6 juni Assen Ja
Donderdag 22 augustus Assen Ja
Donderdag 19 september Assen Ja
Donderdag 26 september Assen Ja
Maandag 7 oktober Assen Ja
Zondag 20 oktober Assen Ja
Zaterdag 2 november Assen Ja
Zondag 3 november Assen Ja
Donderdag 14 november Assen Ja
Zaterdag 7 december Assen Ja

Wil je zeker weten dat je geen nieuws omtrent de race-experience en andere activiteiten van ons mist? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook.

Klaar voor de race-experience?

Mail ons via info@ttraceworld.nl of bel met 0592 – 380 480 om je aan te melden voor de race-experience. Wil je een race-experience cadeau doen? Bestel dan de cadeaubon.

email