Masterclass

Masterclass racen op zaterdag 7 maart en donderdag 26 november

Voor coureurs die (nóg) sneller willen! Op zaterdag 7 maart (en in het najaar op donderdag 26 november) organiseren we de Masterclass. Onder leiding van snelle coureur-instructeurs ga je een dag lang trainen. De opdracht voor de Masterclass is simpel: het moet beter en daarmee snéller.

Vaste onderdelen tijds de Masterclass zijn het finetunen van je rijtechniek, het vinden van de ideale lijn en de perfecte remtechniek. Een belangrijk onderdeel van de Masterclass is leren om constant (hard) te rijden. De meeste coureurs kunnen elke bocht wel een keer perfect rijden, maar er zijn er maar weinig die elke ronde weer élke bocht precies goed kunnen rijden.

Zodra we de techniek hebben bijgeslepen gaan we inhalen en tactisch rijden. Waar haal je in, en hoe verdedig je je positie.

De Masterclass staat open voor iedereen met circuitervaring.

Auto

Je (eigen) auto is voorzien van een rolkooi, goede remmen, goede banden, twee goed bevestigde stoelen met bij voorkeur 4-punts gordels en een goede uitlaat. Heb je zelf geen geschikte auto dan kan je een raceauto huren vanaf circa € 300,- per dag (ex btw). Een helm is verplicht, neem indien mogelijk ook je raceoverall en racehandschoenen mee.

Wie geeft de cursus?

Ons instructieteam voor de Masterclass bestaat uit snelle en ervareren autocoureurs uit de (inter)nationale autosportcompetitie.

Cursusdatum

De Masterclass vindt plaats op zaterdag 7 maart (en in het najaar op donderdag 26 november). Het betreft een dagvullend programma van 09.00-17.00u à €450,- p.p. incl. BTW. Wil je alleen de middag meedoen? Geen probleem, de kosten bedragen in dat geval €280,- p.p. incl. BTW. Het middagprogramma duurt van 12.45-17.00u.

Aanmelden

Om mee te doen aan de Masterclass vul je onderstaand inschrijfformulier in.

Wil je meer informatie over de cursus? Bel ons op 0592 – 380 480.

email