Masterclass

Masterclass racen op 18 november

Voor coureurs die sneller willen! Op 18 november 2017 organiseren we de Masterclass. Onder leiding van snelle coureur-instructeurs ga je een dag lang trainen. De opdracht voor de Masterclass is simpel: het moet sneller en beter.

Vaste onderdelen in de Masterclass zijn het fine tunen van je rijtechniek, ideale lijn en remtechniek. Een belangrijk onderdeel van de Masterclass is leren om constant (hard) te rijden. De meeste coureurs kunnen elke bocht wel een keer perfect rijden, maar er zijn er maar weinig die ronde aan ronde élke bocht precies goed rijden.

Zodra we de techniek hebben bijgeslepen dan gaan we inhalen en tactisch rijden. Waar haal zelf je in, en hoe verdedig je je positie.

De Masterclass staat open voor iedereen met circuitervaring

Auto

Je (eigen) auto is voorzien van een rolkooi, goede remmen, goede banden, twee goed bevestigde stoelen met bij voorkeur 4-punts gordels en een goede uitlaat. Heb je zelf geen geschikte auto dan kan je een raceauto huren vanaf circa € 300 per dag. Een helm is verplicht, neem indien mogelijk ook je raceoverall en racehandschoenen.

Wie geeft de cursus?

Ons instructie team voor de Masterclass bestaat uit ervaren en snelle autocoureurs uit de (inter)nationale autosportcompetitie.

Cursusdatum

De Masterclass vindt plaats op 18 november 2017. Het betreft een dagvullend programma van 09.00-17.00u à €425,- p.p. incl. BTW. Wil je alleen de middag meedoen à €250,- p.p. incl. BTW? Geen probleem! Het programma duurt in dat geval van 12.45-17.00u.

Aanmelden

Om mee te doen aan de Masterclass vul je onderstaand inschrijfformulier in.

Wil je meer informatie over de cursus? Bel ons op 0592 – 380 480.

RQ9_7841-candy
home-pic-3
email