Bedrijfsincentives Assen

Home Spectaculaire bedrijfsuitjes Bedrijfsincentives Assen

Een originele incentive

Veel bedrijven organiseren een incentive om werknemers te belonen of te stimuleren. Een bedrijfsincentive op het TT Circuit Assen is er voor ieder bedrijf, en staat garant voor een unieke beleving. En niet alleen voor uw werknemers kan een bedrijfsincentive veel betekenen, maar ook uw zakenrelaties hebben baat bij een spectaculaire race-ervaring. Wat dacht u ervan om ook hen eens onder totaal andere omstandigheden bezig te zien?

Iedereen met een geldig rijbewijs mag op het supersnelle circuit van Assen laten zien of hij of zij over racetalent beschikt. Het aantal deelnemers aan een bedrijfsincentive kan variëren van minimaal 2 tot maximaal 300 personen. TT Raceworld maakt in overleg met u een programma waarin onder andere de volgende onderdelen kunnen worden opgenomen:

Zelf racen in een raceauto
PTC Cup
BMW 325i
Flying Laps
Klassementsproef
Slalomwedstrijd
Slippen bedrijfsuitje
Rijvaardigheidsoefeningen
Zelf racen in een raceauto

Onder begeleiding van een instructeur leert u in een raceauto de ideale lijn van het circuit te rijden en de auto onder controle te houden bij onder- en overstuur. Ondertussen wordt de snelheid opgevoerd en hoeft u zich voor één keer niet aan de snelheidslimiet te houden. Dat willen we toch allemaal een keer meemaken?

PTC Cup

In een voorwielaangedreven raceauto leert de coureur in spé de kneepjes van het autoracen. Om ervoor te zorgen dat het hard maar vooral veilig gaat, wordt elke deelnemer begeleid door een instructeur. De snelheid waarmee de deelnemers uiteindelijk over het circuit gaan wordt bepaald door de opgedane racevaardigheden.

BMW 325i

Ook dit onderdeel vindt plaats onder zeer intensieve begeleiding. Uw gasten rijden in een BMW 325i uit de Ooperon BMW Cup met een motorvermogen van wel 200 pk. Bij iedere deelnemer gaat een instructeur mee. Hij leert de deelnemers tijdens het rijden hoe je snelheid maakt in een achterwielaangedreven raceauto.

Flying Laps

Uw gasten rijden als co-driver mee met een professionele coureur in een bijzonder snelle raceauto. Ze ervaren hoe het is om op topsnelheid over het circuit te scheuren.

Klassementsproef

Elk team bestaat uit twee personen, een navigator en een rijder. De navigator leidt de rijder zo snel mogelijk en aan de hand van de pace notes door het parcours. Beide teamleden rijden de proef één keer. De opgetelde tijd bepaalt de eindklassering en de snelste deelnemers met de minste strafpunten nemen de grootste beker mee naar huis. De deelnemers rijden de proef met geprepareerde racewagens.

Slalomwedstrijd

De deelnemers laten zien dat ze over de nodige stuurmanskunsten beschikken. De inzet? Een plaats op het erepodium en een welverdiende beker.

Slippen bedrijfsuitje

Op een gladde ondergrond leren u en uw gasten om de auto te controleren bij een over- of onderstuurslip. Bovendien leert u hoe u de perfecte 180˚-slip uitvoert.

Rijvaardigheidsoefeningen

Tijdens de bedrijfsincentive kunt u het nuttige met het aangename verenigen. Wilt u uw gasten naast een prachtige autosportbelevenis ook een beknopte rijvaardigheidstraining laten doen? Dat kan! Kies er bijvoorbeeld voor om ‘s ochtends serieuze oefeningen uit de rijvaardigheidstraining uit te voeren en ‘s middags vrij te rijden met verschillende typen racewagens. Uw gasten hebben dan gegarandeerd een leuke en leerzame dag.

Een geheel verzorgd bedrijfsuitje

Van een dagje racen krijg je trek. Gelukkig beschikt het TT Circuit over uitstekende horecafaciliteiten. Wij verzorgen uw lunch en diner, of het nu om een eenvoudige maaltijd gaat of een uitgebreid diner. Het spreekt vanzelf dat u met een kopje koffie wordt ontvangen en dat we het programma afsluiten met een hapje en een drankje.

Meer informatie

Wilt u een bedrijfsincentive op het TT Circuit organiseren of wilt u meer informatie voordat u de knoop doorhakt? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u over de vele mogelijkheden en komen graag naar u toe om deze te bespreken. Liever zelf even komen kijken? Dat kan natuurlijk ook. U krijgt dan meteen een kijkje achter de schermen.

email