Icedriften in Oostenrijk

Home Icedriften in Oostenrijk

3 Dagen ultieme sneeuwpret in Oostenrijk

Sailing Dutchman

“Ja, ja, ja! Volgend jaar zeker weer!”

“Wat een prachtig feest!”

“Echt de ultieme wintersport!”

“Zo veel gereden, zo veel geleerd!”

Zo maar wat quotes van deelnemers van vorig jaar. Het was voor alle deelnemers een daverend succes. En dat gaan we weer doen. Om te zorgen dat de groepen niet te groot worden organiseren we in het voorjaar van 2020 twee maal de Icedrift reis.

Een uurtje voorbij Salzburg liggen de mooiste ijscircuits op ons te wachten, daar bieden we een 3-daags icedrift-event voor iedereen die zijn skills op ijs wil verbeteren. Driften is de ultieme wagen-beheersing en geeft een enorme kick! En dat gaan we oefenen tot je geen bocht meer rechtuit rijdt.

 

Anders dan anders?

Ja, bij ons ben je nadrukkelijk welkom met je eigen (race)auto. Veel van onze gasten hebben al een auto voor het circuit, met een paar kleine aanpassingen zijn deze auto’s vaak ook heel geschikt om te driften op het ijscircuit. Winterbanden zijn een must, spikes (streetlegal) mag. Als je nog niet eerder een ijstraining hebt gedaan kan je beter beginnen op winterbanden en de spikes op dag 2 monteren.

Geen eigen auto? Geen probleem, je kan een geschikte auto huren, we nemen een trailer vol BMW’s  mee.

Waar?

Omdat veel van onze gasten al een eigen raceauto en trailer hebben gaan we niet te ver weg, maar naar het mooie Oostenrijk. Vlot bereikbaar en enorm gezellig. We verblijven in een prachtig 4-sterren hotel, op basis van volpension.

Wanneer?

Zodra dit bekend is plaatsen we dit hier en op onze social media.

We organiseren de komende winter 3 reizen. De eerste reis vindt plaats van 9-13 februari 2021, de tweede reis van 13-17 februari 2021 en de derde reis van 16-20 februari 2021.

Twee dagen ultiem driftplezier, de derde dag naar keuze nog een dag driften of een dag skiën. Skiën doen we in het nabijgelegen skigebied Katschberg. Mooi, modern en zonder wachttijden bij de liften. De eerste lift en piste liggen op 100 meter van het hotel. Geen zin om te skiën?  Geen punt, er zijn allerlei andere (winter) activiteiten te doen.

Prijs?

Geheel verzorgd arrangement per persoon (op basis van 2 personen per kamer en auto)             € 1850,-

3e dag rijden in plaats van skiën toeslag                                                                                                  €   350,-

Optioneel huurauto (tarief per auto per dag                                                                                             €   550,-

Bedragen zijn exclusief BTW.

Wil je het volledige programma alvast bekijken? Je download de PDF hier!

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor meer informatie en boekingen. info@ttraceworld.nl of 0592 – 380 480.

Ook op de website van onze partner Sailing Dutchmen is de informatie terug te vinden.

email